De gezellige sfeer van een brasserie en de Lommelse gastvrijheid. Laat de sfeer en smaken van Brasserie `t Cremehuys bij je THUISBEZORGEN ! Een uitgebreide box, heerlijke gerechten, tapas planken of een fles cava laten bezorgen? Het eten van `t Crèmehuys wordt met passie, kwaliteit en creativiteit voor je bereid.


Passie en kwaliteit bij `t Crèmehuys

De befaamde en geliefde TAKE AWAY- ZAAK `t Crèmehuys ervaar je de gezellige sfeer en de gastvrijheid in hartje Lommel, vlak naast het prachtige lommelse sahara.  Wij verzetten graag veel werk voor u.

Gastvrijheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!
De naam Crèmehuys is inmiddels een begrip in Lommel en ver in omstreken. De menuboxen worden in heel de omgeving bezorgd door ons.  Thuis genieten is ons doel.


De sfeer en smaken van `t Crèmehuys
Het eten wordt met passie, kwaliteit en creativiteit voor je bereid. De gerechten komen uit verschillende windstreken, elk met zorg en aandacht gemaakt. Proef thuis onder andere de uitgebreide tapas planken, ontbijten , high tea van `t Crèmehuys en geniet van heerlijke bijgerechten. Benieuwd geworden naar de producten en de smaken ?

Laat ze naar je huis brengen door nu te bestellen.


Een avond thuis borrelen met `t Crèmehuys?
De menu’s nodigen uit om een avondje thuis te borrelen met vrienden of familie. Laat een heerlijke luxe high tea box of tapasplank bezorgen en geniet van een pallet aan verschillende smaken. Verwen je entourage door naast de smulhapjes ook een mooie fles wijn of cava te serveren. Crèmehuys heeft ook aan de kleine smulpapen gedacht en serveert een kids high tea of ontbijt-box, inclusief verrassende lekkernijen.


De favorieten van `t Crèmehuys
Geniet van de passie op het bord, die Crèmehuys bij jou thuis brengt. Verwen jezelf en je vrienden met een glas en met een keur aan hapjes. Wist je dat wij van zelf helemaal verzot zijn op ons eigen ambachtelijk gemaakt ijs en deze op onze site aanbieden? Wanneer ga jij een culinaire box, plank, wijn, taartjes of cava laten bezorgen?

 

Openingstijden Winter ; Bezorging en afhaal/TAKE AWAY

maandag in overleg !  Dinsdag - Zondag  09.00-19.30  

telefonisch vanaf 09.00 

 

** Vanwege alle prijsstijgingen van producten , zijn wij helaas ook genoodzaakt om enkele prijs- aanpassingen per januari te doen. Wij gaan altijd uit van de beste kwaliteit en willen hierop absoluut niet bezuinigen, om u steeds een mooi product te kunnen aanbieden.